Reparatie Punt

Diensten

 

Telecombinatie Raalte beschikt over specialistische kennis en de mogelijkheden om uw smartphone, laptop op tablet te repareren. Vrijwel altijd hebben wij de benodigde onderdelen op voorraad.

 

Hoe lang duurt een reparatie?

De reparatietijd verschilt stevig per product. De meeste reparaties kunnen wij binnen een aantal uur verhelpen.

 

Waar gaat mijn toestel heen?

Helemaal nergens! Wij hebben onder onze winkel een eigen ESD-vrije werkplaats. Hier voeren wij zes dagen per week diverse reparaties uit. Hierbij kun je denken aan beeldschermreparaties, het repareren van oplaadpunten of het vervangen van accu’s.

 

En wat als ik nog garantie heb?

Zaken als val-, stoot- en waterschade vallen helaas niet onder de garantie. Heeft de klacht te maken met het functioneren van het toestel en valt het wél onder de garantie? Dan kunnen wij u ook helpen. Wij versturen twee keer per week reparaties naar een geautoriseerd reparatiebedrijf. Zij voeren de reparaties uit onder garantie. Voor klanten van ons is dit natuurlijk gratis. Voor niet-klanten hanteren wij een handelingsprijs van €25,- (mits er een aankoopnota kan worden overlegd).

 

Kan ik een offerte aanvragen voor een reparatie?

Tuurlijk kan dit! Vaak zien wij dat verzekeraars een offerte vragen alvorens zij een aanvraag beoordelen. Wij kunnen deze offertes voor u opmaken. In de winkel kunnen wij u alles vertellen over de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.


Servicepakketten

 

Altijd pech met je toestel? Wees niet getreurd, wij hebben de oplossing. Telecombinatie Raalte heeft servicepakketten bij verschillende verzekeraars. Wij kunnen jou persoonlijk adviseren in de aanschaf van een telefoonverzekering.